Garantia produselor

Garantia se solutioneaza la sediul societatii noastre, prezentat in pagina de contact a site-ului, de catre Bazar Marketplace.

SC Dora Shipping SRL, prin repararea sau inlocuirea produselor defecte. Plata transportului produselor se va face pe cheltuiala SC Dora Shipping SRL, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (numar de articol sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), instalari incorecte, patrunderea de lichide sau alte substante in interiorul echipamentelor din cauza nerespectarii instructiunilor de curatare, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.