Returnarea produselor

Exista doua situatii in care dumneavostra doriti sa returnati produsul:

 1. Doriti inapoierea banilor deoarece nu mai doriti produsul.
  II.Din cauza unei erori umane ati primit alt produs decat ceea ce ati comandat dumneavoastra.
 2. Daca ati comandat un produs de la Kadi Sport care nu va place, il puteti returna in termen de maximum 14 zile lucratoare de la primire, potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014.

Pentru a returna un produs, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Produsul trebuie sa fie in ambalajul original, acesta fiind ambalajul produsului si nu ambalajul Kadi Sport (exemplu: Produs Ambalajul nu este zgâriat sau deschis de utilizator).
 • Cu toate etichetele atasate si sa nu prezinte urme de purtare.
 • Alaturi de o copie a facturii asociate produsului.

Daca aceste criterii nu sunt indeplinite, din pacate nu iti vom putea accepta returul.

Apoi, pentru a returna produsul, va rugam sa urmati pasii urmatori:

 1. Trimiteti un e-mail la adresa Kadisport@Hotmail.com    prin care ne instiintati ca nu mai doriti produsul si doriti restituirea contravalorii produsului (nu trebuie invocat niciun motiv).
 2. In acest mail va rugam sa ne transmiteti detaliile contului dumneavoastra bancar (numele bancii, IBAN, numele titularului de cont) in care noi sa va putem inapoia contravaloarea produsului, inclusiv costurile de livrare.
 3. Trimiteti coletul inapoi fie prin posta, fie prin curier, in functie de preferinte, la sediul Dora Shipping SRL ,Str Escalei Nr 90 –Secto r2 -Bucuresti -Romania.
 4. Costurile asociate taxei de curierat pentru retur sunt in responsabilitatea dumneavoastra.
 5.  Atunci cand produsul returnat ajunge la noi, va vom trimite un email de confirmare.
 6. Va vom inapoia contravaloarea produsului, in contul dumneavoastra, in termen de maximum 14 zile de la data la care ati primit confirmarea pe email a faptului ca produsul a ajuns la noi.

In cazul in care, din cauza unei erori umane, ati primit un alt produs decat cel comandat de dumneavoastra pasii sunt urmatorii:

 1. Trimiteti un e-mail la adresa Info@KadiSport.ro sau   KadiSport@Hotmail.com  prin care ne instiintati ca ati primit un alt produs decat cel comandat de dumneavoastra si daca doriti restituirea banilor (urmati pasii de la punctul I) sau doriti inlocuirea produsului.
 2. Daca doriti inlocuirea produsului compania noastra va suporta toate cheltuielile de transport si de asemenea va realiza comanda de transport prin intermediul firmei de curierat  Specificati in e-mail adresa, data si intervalul orar in care curierul se poate prezenta la adresa specificata de dumneavoastra pentru a ridica produsul.
 3. Produsul trebuie sa fie in ambalajul original,, cu toate etichetele atasate si sa nu prezinte urme de folosire.
 4. In momentul in care receptionam produsul returnat de dumneavostra va vom trimite produsul corect in cel mai scurt timp posibil la adresa din comanda initiala plasata pe site.

Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi.

Neacceptare returnarii produselor

Clientul SC Dora Shipping SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

 • In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia cand produsele au fost livrate gresit catre client de catre SC Dora Shipping SRL
 • In cazul in care data cererii de returnare depaseste perioada de 14 zile lucratoare, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei comenzii onorate.
 • In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile de mai sus, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).