Termeni si Conditii

CONFIDENTIALITATE:

Prin politica de confidentialitate site-ul  bazarmarketplace.ro va garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Aceste informatii vor putea fi folosite de catre BAZAR MARKETPLACE pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, ofertele speciale, promotiile, etc. numai cu acceptul prealabil al clientului.

BAZAR MARKETPLACE nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului bazarmarketplace.ro De asemenea,kadiSport.ro nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

PROPRIETATEA CONTINUTULUI:

Site-ul bazarmarketplace.ro si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Dora Shipping SRL . al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Dora Shipping SRL. sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. De asemenea, va informam ca Dora Shipping SRL. isi va asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.